Disclaimer


Treinreizen Europa is een jong en nieuw platform speciaal voor mensen die graag met de trein op vakantie gaan in Europa. Samen met alle betrokkenen proberen wij een zo compleet en actueel mogelijk platform te realiseren waarop je kennis en activiteiten vindt die jou helpen je treinreis te plannen. 

 

Bron

Een groot deel van de informatie op treinreizeneuropa.com zijn gebaseerd op eigen ervaringen. Alle informatie op treinreizeneuropa.com, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, videofragmenten, etc.), is eigendom van Treinreizen Europa tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Treinreizen Europa streeft ernaar dat de informatie op deze website accuraat en up-to-date is, maar kunnen geen garanties geven – van welke aard dan ook – uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. 

 

Mocht je op treinreizeneuropa.com informatie tegenkomen die niet correct of onrechtmatig is dan kun je ons dat laten weten via info@treinreizeneuropa.com. Wij zullen je klacht verwerken en - waar nodig - de informatie aanpassen of van de website verwijderen.

 

Gebruik

Alle informatie op treinreizeneuropa.com is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij doen ons uiterste best om de informatie op treinreizeneuropa.com zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Treinreizen Europa aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

 

Via treinreizeneuropa.com kun je doorklikken naar andere websites die niet onder de controle van Treinreizen Europa staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze websites. De opname van hyperlinks impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of dat Treinreizen Europa achter de standpunten van hen staan. Verwijzingen naar bijvoorbeeld prijzen, openingstijden etc. kunnen veranderen. Mocht je naar aanleiding van een artikel besluiten zelf iets te bezoeken of kopen, dan doe je dat op eigen risico. Je kunt ons dus niet aansprakelijk stellen als het anders loopt dan je had gehoopt. Vind je iets dat niet klopt? Laat het even weten, dan passen we het aan.

 

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. Treinreizen Europa is niet verantwoordelijk voor verlies of schade die direct of indirect is ontstaan door het bezit of het gebruik van informatie, verkregen via deze website.

 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Treinreizen Europa of bij derden welke met toestemming (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Treinreizen Europa. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan in de volgende situaties:

  • Het delen van detailinformatie over een specifiek artikel of route met persoonlijke contacten via Whatsapp, e-mail, Facebook, Twitter of een ander sociaal medium.
  • Het overnemen van gedeelten van artikelen van treinreizeneuropa.com voorzien van een correcte, duidelijk zichtbare bronvermelding. Deze bronvermelding dient te voldoen aan de volgende eisen: de bronvermelding bevat de naam ‘Treinreizen Europa’, het woord ‘Treinreizen Europa’ is een klikbare hyperlink welke verwijst naar het oorspronkelijke artikel op treinreizeneuropa.com.

Deze regels zijn van toepassing op incidentele plaatsing van Treinreizen Europa-content op websites van derden. Indien je meer dan één tekst per maand van Treinreizen Europa wilt plaatsen, vragen we je contact met ons op te nemen via info@treinreizeneuropa.com. Het overnemen van andere elementen dan tekst is niet toegestaan.

 

Commerciële uitingen

Gesponsorde items en advertenties op treinreizeneuropa.com zijn als zodanig herkenbaar en blijven de verantwoordelijkheid van de adverteerder.

 

Affiliate 

Deze website bevat affiliatelinks. Als je via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Affiliatelinks dragen zoveel mogelijk bij aan jouw gebruikerservaring op deze website.

 

Hier vind je het privacybeleid van de affiliatenetwerken waarmee we samenwerken:

 

Samenwerkingen

Het bijhouden van websites kost tijd en geld. Om ervoor te zorgen dat we je kunnen blijven voorzien van de leukste tips, werken we regelmatig samen met bedrijven. We werken alleen samen als we denken dat ze informatie opleveren die voor jou interessant is. Voor alle duidelijkheid vermelden we het in of onder een artikel als het om een samenwerking of advertentie gaat.

 

Contactgegevens Train Trip Routes Europa

E-mail: info@treinreizeneuropa.com

Wij hebben geen fysiek kantoor en verstrekken telefoonnummers enkel via correspondentie in e-mail. 

 

Maart 2022